Just det!

Jag fick även reda på lite mer om Gona idag, att hennes mamma är en riktigt duktig hopptalang! Gona är oxå lite löshoppad och hoppar kanon hon med!

Gona har kommit.

Idag kom Sötnosen, lite tilltufsad efter transporten och spänd på den nya miljön men hon mådde bra och gick direkt in i boxen för att ta för sig av saltsten, vatten och hö och det är ett mycket gott tecken för att allt är som det ska!
Nu ska hon få komma till ro lite i sitt nya hem innan det är dax att fortsätta med hennes inridning, hon är longerad och sutten på två gånger så vi får fortsätta där!

Stannade upp i tuggan för en bild.

Gona är på väg!

Vetrinärbesiktningen gick utmärkt och nu är Gona påväg till Sverige, hon åker snart genom Tysklands tullar och tidigt imorgon ska hon åka Färja till Trelleborg. I morgon eftermiddag står hon i vårat stall!

Snart kommer lilla Gona.

Snart är hon här, en vecka kvar nu sen står hon i vårat stall. I veckan ska hon gå igenom vetrinärbesiktning och är allt grönt så går hon på transporten på Lördag. På våran stallbacke står hon TIDIGT Söndag morgon. Då ska hon få vila och ta igen sig efter den tuffa resan och sen ska hon få bekanta sig med sina nya hagkamrater!
Jag uppdaterar med kort och mer om hur det gick när hon har kommit såklart! :)

Baloo B.


Baloo är våran vackra Cponnie som kommer ända från Irland. Väldigt snäll och gosig. Han gillar att hoppa och gärna högt! Han är iofs inte till salu men fler hästar kommer snart!


RSS 2.0